Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #6

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Charles Barton Jr (G), Sundsvall
Kvar sedan förra veckan. Ny monstermatch när Nässjö besegrades i Kramfors i fredags med 87-83. 23-årige Barton som noterades för 32 poäng förra veckan, var så när på att upprepa den bedriften men fick den här gången nöja sig med 31 poäng och sju returer.

 
Jonathan Person (G), Uppsala
Bar under långa stunder sitt Uppsala mot Borås och slutade på fin-fina 24 poäng, fem returer och fem assist. Hans i särklass bästa insats för säsongen.

 
Yannick Anzuluni (F), Umeå
Låg bakom det mesta när Umeå föll hemma mot Malbas. Anzuluni gjorde vad han kunde och lite till, men det räckte ändå inte till seger. 27-åringen sköt i 26 poäng och noterades även för sju returer och fyra assist.

 
Axel Nordström (F), Uppsala
Var på strålande spelhumör mot Luleå men trots Nordströms 19 poäng och hela 18 returer, dessutom sex assists, blev det förlust för Uppsala (79-84). I segermatchen mot Borås i helgen blev det 12+12 för 23-åringen.

 
Jaraun Burrows (C/F), Luleå
Stod för en imponerande insats när Luleå slog Uppsala på bortaplan. Burrows som blandat och gett i inledningen av säsongen bokfördes för 24 poäng, dessutom sju returer – hans klart främsta match under hösten.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget