Logo: Team Of The Week

Team Of The Week 2015/16 #4

Varje måndag utser vi veckans bästa lag (Team Of The Week) i Basketligan herr. Se vilka spelare som stod för förra veckans främsta prestationer.

Det vi bedömer är spelarnas insatser under den föregående veckan fram till och med dagen för utmärkelsen. Laget kommer alltid att bestå av två guards, två forwards och en center. Varsågoda, här kommer “Veckans lag”.

Mikael Lindquist (G), Norrköping
Lindquist har inlett säsongen formidabelt och snittar så här långt nästan 20 poäng per match (trea i poängligan). I Norrköpings segrar mot Malbas och Uppsala förra veckan blev det två gånger 19 poäng för den 32-årige ligaveteranen.

 
Adam Darboe (G), Borås
Dansken hade siktet rätt inställt mot Jämtland – 4/5 trepoängare gick i korgen, totalt 14 poäng – på 24 minuter. Var inte alls långt bort ifrån en “triple-double” då han även bokfördes för tio assist och sju returer.

 
Toni Bizaca (F), Södertälje
Var på sitt bästa spelhumör när Södertälje tog sjätte raka segern mot Luleå. Den 32-årige kroaten satte 26 poäng, slet ner åtta returer och bokfördes även för fem assist.

 
Cole Darling (F), Nässjö
Imponerade stort mot Örebro med 17 poäng på mindre än 17 minuters speltid. Darling var väldigt effektiv: 3/4 tvåor, 2/2 treor och dessutom 5/5 från straffkastlinjen.

 
Najee White (C), Jämtland
Gjorde vad han kunde och lite till för att hjälpa sitt Jämtland mot Borås, men amerikanens 30 poäng räckte dessvärre inte speciellt långt utan det blev klar förlust. White satte 12/16 skott från golvet och 6/10 straffkast.

Vem vill du se i veckans ”Team Of The Week”? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Dela inlägget