Här är Örebros prestigevärvning

Ahmad Starks, 22, från University of Illinois. Så heter Eco Örebros tilltänkta pointguard i höst.
– Han blir en riktig attraktion, säger klubbens ordförande Stefan Johansson.

Nu är det klart vem som ska leda Eco Örebro från bakplan i höst och vinter. 22-årige Ahmad Starks ansluter inom kort till Närke-laget. Starks kommer närmast från collegespel på University of Illinois. Bakom värvningen står Charles Barton.
– Det är en värvning som inte hade varit möjlig utan vår kontakt med Charles Barton Sr. Han har skött kontakten via agenten och allting blev klart i natt, säger Stefan Johansson till Nerikes Allehanda

Ordförande Johansson är tämligen övertygad om att man fått tag i en riktig prestigevärvning:
– Utan att lägga allt för stor press på honom så är det klart att vi har höga förväntningar. Han är kvick, väldigt snabb och bra på att bollförsvara mot motståndarnas pointguard.
– Han lär bli en riktig attraktion för Örebropubliken och det är en spelare som spelat ute på en riktigt hög collegenivå.

NA: Är han dyr?
– Han ryms inom vår budget, utan att vi behöver skära ner på något annat. Han kostar oss inte mer än andra amerikaner vi haft, vilket är mycket mindre än toppklubbarna i ligan lägger på sina bästa spelare. Jag tror att agenten och han kanske hade hoppats på ett större kontrakt än Eco Örebro men nu är det den tiden på året när säsongen närmar sig.

Ahmad Starks mäter cirka 180 centimeter och har förutom spel på University of Illinois även lirat tre säsonger på Oregon State University. Han ska vara en mycket bra skytt, och är tänkt som en rak ersättare till Cliff Colimon.

Dela inlägget