Fotograf: Bildbyrån

Kovacek kan lämna mästarna: “Finns intresse från flera klubbar”

Flera klubbar har visat intresse för Södertälje-guarden Filip Kovacek som just nu är kontraktslös.
– Vi får se hur det blir, säger 20-åringen.

Efter fyra säsonger – och tre SM-guld, i Södertälje Kings kan Filip Kovacek vara på väg bort från de regerande mästarna. 20-åringen står för tillfället utan kontrakt och ser över alternativen för kommande säsong.
– Det finns intresse från flera klubbar. Både i Sverige och utlandet. Men vi får se hur det blir. Jag kommer att ta ställning till det efter semestern, säger Kovacek till Länstidningen och fortsätter:
– Jag tror att Kings vill ha kvar mig. Eftersom jag är från klubben och för att det har gått bra under mina år här. Men vi får se om vi kan få till en bra situation för mig. I så fall kan jag absolut tänka mig att stanna.

Flera av Södertäljes mest tongivande spelare från i fjol har lämnat laget så som Darko Jukic, John Roberson, Carl Engström och Dino Butorac. In har pointguarden Skyler Bowlin kommit, samt Knights-spelarna Henrik Sjölin och Samuel Berkelund. Inom kort kommer även Mike Joseph skriva på för en fortsättning.

Dela inlägget