Han ska leda nykomlingen från bakplan

Nykomlingen Malbas Basket har idag skrivit kontrakt med sin första amerikan för kommande säsong.

C.J Cooper – så heter Malbas pointguard i höst och vinter. Cooper är 22 år gammal och kommer direkt från division 1-skolan UTEP i Texas, där han snittade åtta poäng och fyra assists på 30 minuters speltid.
“Han en hårt kämpande point guard som kan styra spelet både offensivt och defensivt. Vi är mycket nyfikna på vad Cooper kan åstadkomma i Malbas och har därför signat ett try-out kontrakt med honom. Tanken är så klart att behålla Cooper och låta honom leda laget i Basketligan”, skriver klubben i ett uttalande.

Malbas har även förlängt kontraktet med 22-årige Fredrik Larsson. Larsson som förra säsongen snittade 16 poäng och sju returer i Superettan. Dessutom återvänder Kristoffer Gafor till Malmö-laget efter en säsong i Södertälje Kings, och nu senast ett år i Norrköping Dolphins.

Dela inlägget