Chris McKnight, Borås Basket.

Klart: Stjärnan kommer inte tillbaka till Borås

Det kommer egentligen inte som någon större överraskning. Men nu är det helt klart att stjärnamerikanen Chris McKnight inte kommer tillbaka till Borås Basket.
– Jag vill tacka Borås och klubben för allt de gjort för mig genom åren, säger 28-åringen.

Chris McKnight var en stor publikfavorit i Boråshallen. Han hade dessutom massivt stöd från spelarna i klubben. Alla ville ha honom tillbaka. Det var också nära att amerikanen blev den sista pusselbiten i Borås Baskets lagbygge inför 2015/16. Klubben var beredd på att ge McKnight en andra chans. McKnight var till och med överens med sportchefen Jonas Larsson om en återförening i Borås, något som skulle bli hans sjätte raka säsong i klubben.

Men så dök ett anbud från Frankrike upp. Ett anbud som han inte kunde tacka nej till. Anbudet innebar även en chans till en riktig nystart i en annan stad och i ett annat land. McKnight har nu valt att ta chansen i franska Pro B och spelar från och med i höst för Charleville.
– Jag vill tacka Borås och klubben för allt de gjort för mig genom åren. Jag uppskattar fansen och sponsorerna och önskar alla det bästa, säger McKnight.

Dela inlägget