Axel Nordström (t.h) har förlängt sitt kontrakt med Uppsala Basket.

KLART: Stjärnan stannar i Uppsala

Uppsala Basket har förlängt kontraktet med stjärnspelaren Axel Nordström.
– Det känns helt rätt, säger 23-åringen.

Efter att ligasäsongen tog slut för en dryg månad sedan aviserade Axel Nordström att han hade siktet inställt på att bli proffs ute i Europa. En plan som inte har ändrats trots att forwarden nu har skrivit på ett treårsavtal med Uppsala. I kontraktet finns nämligen en utlandsklausul som sträcker sig fram till 15 september.
– Det känns helt rätt. Jag har min klausul om det skulle dyka upp något jätteintressant, säger Nordström till Upsala Nya Tidning och fortsätter:
– Det har varit en del intresse från utlandet redan, men jag är ganska kräsen. Jag har också pratat lite med andra klubbar i Sverige och det är framför allt Sundsvall som har visat störst intresse, men det är Uppsala som gäller om det blir Sverige.

Uppsalas ordförande Staffan Persson gjorde tidigt klart att Axel Nordström var första prioritet när det gällde kontraktsskrivningar.
– Vi satte Axel högts upp på priolistan och efter världens pussel och plockepinn känns det väldigt bra att det är klart, säger Persson till Upsala Nya Tidning.

Sedan tidigare har Uppsala Anton Gaddefors och Mannos Nakos under kontrakt inför kommande säsong.

Dela inlägget