Stjärnspelaren Jaraun Burrows stannar i LF Basket.

Stjärnan kvar i LF Basket

Nu är det klart. Stjärnspelaren Jaraun Burrows stannar i LF Basket minst en säsong till.
– Han är en av ligans bästa spelare, säger tränaren Peter Öqvist.

En av LF Baskets stöttepelare under säsongen har varit nyförvärvet från Bahamas, Jaraun Burrows. Jaraun som har blivit “Kino” med basket-Luleå har gjort en mycket stark säsong med en bra statistikrad. Han snittar runt 20 poäng och åtta returer per match.

Idag blev det klart att 29-åringen fortsätter i LF ytterligare en säsong.
– Det känns ruggigt bra att “Kino” vill fortsätta med oss i LF Basket. Han är en av våra och ligans bästa spelare, och det känns så skönt och perfekt med hans fortsättning hos oss, säger Peter Öqvist i ett pressmeddelande.
– “Kino” passar perfekt att bygga vidare på det lagbygge som påbörjades för ett år sedan och att få kontinuitet i vår spelartrupp. Det känns tryggt. Han är en bra spelare men han har så många fler kvalitéer – han har fungerat bra som person i laget och är en av våra ledare, en mycket positiv sådan, fortsätter Öqvist.

Dela inlägget