Jonathan Person, LF Basket.

LF:s nya skräckskada: “Har ingen aning om hur länge jag blir borta”

LF Basket-stjärnan Jonathan Person råkade ut för en otäck skada under söndagsträningen. Smällen tog så pass illa att han tvingades åka ambulans till akuten.

Det var under söndagens kvällsträning som landslagsguarden skadade axeln efter ett försvarsingripande. Person tvingades avbryta träningen för att istället åka ambulans direkt till akuten. Först trodde man att det handlade om en otäck axelskada, men väl på plats på akuten röntgades hans vänstra axel som hoppat ur led.

Senare under natten kom ett glädjande besked för alla LF-fans – det rör sig i alla fall inte om någon fraktur.
– Det enda svaret jag fick är att det inte är en fraktur. Mer kunde vi inte se på grund av smärtan. Vi får se senare i veckan då jag kan röra armen, säger Person till NSD.se och fortsätter:
– Axeln var ur led först. Men jag fick tillbaka den sen. Jag har ingen aning om hur länge jag blir borta. Det sades aldrig. Vi får en bättre blick på det på torsdag eller fredag.

Med Alexandros Sigkounas nyligen tillbaka från en vadskada, och både Tim Kearney (skadad) och Jaraun Burrows (avstängd) borta, är det ett stukat LF Basket som kommer till spel mot Jämtland i morgon kväll.

Dela inlägget