Frida Eldebrink satte 28 poäng mot Ungern.

Frida Eldebrink glänste i EuroCup

Svenska stjärnguarden Frida Eldebrink fortsätter att imponera i EuroCup med sitt turkiska lag Besiktas.

Det går bra just nu för 26-åriga Frida Eldebrink. I gårdagens seger mot litauiska Kibirkstis-Vici spelade Frida drygt 35 minuter och noterades för en fin “double-double”: 15 poäng och 12 assist. Hon hade även sju returer, tre steals och tre blockar (!).

Systern Elin som denna säsong spelar i ryska Chevakata vann också, 66-57 mot Tsoki-Minsk från Vitryssland. Elin spelade 27 minuter och noterades för tio poäng. Både Besiktas och Chevakata var sedan tidigare klara för avancemang.

***
Tidigt under fredagen blev det klart att Udominate i sin åttondelsfinal i EuroCup ställs mot ungerska Sopron. Matcherna spelas 15 och 22 januari.

Dela inlägget