James "JJ" Miller satte 20 när Borås mötte Okapi Aalstar tidigare under hösten.

Borås megastjärna tveksam till spel

Redan i den första halvleken mot Sundsvall i fredags tvingades James “JJ” Miller utgå skadad. Nu kan kvällens match mot belgiska Okapi Aalstar i EuroChallenge vara i fara för stjärnamerikanen.

I Borås-lägret är man dock optimistisk och hoppas 35-åringen kan medverka. Ett definitivt beslut kommer kort före matchstart.
– Jag tror att han kan spela, men han har ännu inte varit med i fem-mot-fem-spelet på träning. Övrig träning har han deltagit i, säger tränaren Pat Ryan till Borås Tidning.

När Borås mötte Okapi Aalstar hemma förlorade man med hela 24 poäng. Nu väntar match på bortaplan, och även om uppgiften på förhand känns väl tuff är Pat Ryan segerviss:
– Alla bortamatcher i EuroChallenge är tuffa, men vi har faktiskt lyckats vinna båda våra, vilket är oerhört starkt. Vi vet att Okapi Aalstar är ett väldigt bra lag, men vi är förberedda och jag tror att vi gör en bra match. Det blir väldigt viktigt att vi lyckas med en-mot-en-försvaret mot flera av deras amerikaner. De har många duktiga spelare.

Matchen nere i Belgien startar klockan 20.30.

Det spelas även tre matcher i Basketligan: Norrköping-Nässjö, LF Basket-Uppsala och Örebro-Umeå.

Dela inlägget