Christian Maråker utsågs till omgångens spelare i EuroChallenge.

Stjärnforwarden hyllas efter succén

Borås Baskets forward Christian Maråker stod för en lysande insats i EuroChallenge i tisdags. Efteråt utsågs han till omgångens spelare.

– Det var en sådan match där bollen studsade rätt för mig redan från början. Att få en sådan här utmärkelse är självklart roligt och gör att man blir ännu mer motiverad, säger Maråker till Borås Tidning.

Maråker rev ner hela 20 returer och satte dessutom 22 poäng mot danska Bakken Bears, en match som Borås vann med 90-70. En bidragande orsak till framgången för 32-åringen är hans fysiska form som blir allt bättre.
– Det har tagit längre tid än vad jag hade hoppats på, men den senaste månaden har jag känt att jag är där jag borde vara.

I kväll väntar ett formstarkt Sundsvall Dragons på bortaplan för Maråker och hans Borås.

Dela inlägget