Solna Vikings kommer till matchen mot LF Basket med tre raka segrar i bagaget.

MATCHGUIDE OCH SPEL: Läget i lagen inför Basketligan

Fredag är lika med basket. Tre matcher i Basketligan står nämligen på menyn i kväll. Basketsverige.se ger dig senaste nytt i lagen och ett givet spel!

Nässjö Basket-Eco Örebro
Smålänningarna har det mycket tungt just nu med flera skador på nyckelspelare. Wictor Grenthe och Dartaye Ruffin är skadade och missar kvällens match. Dessutom finns det frågetecken för Goran Pantovic och Torbjörn Svensson som ska testas under matchdagen. Nye Dominique Scales är i skrivande stund inte spelklar. Läge för Örebro?
Basketsverige.ses tips: 80-77

Solna Vikings-LF Basket
Solna stod för en mycket stark insats borta mot Norrköping i tisdags, och kan man bjuda på samma fina spel i kväll blir det en ny seger. LF har så här långt haft det otroligt svårt på bortaplan (endast en seger). Tipset till Solna men det lär bli tajt och poängrikt. Båda lagen väntas mönstra bästa möjliga manskap.
Basketsverige.ses tips: 86-84

Sundsvall Dragons-Borås Basket
Riktigt fin form på Sundsvall för tillfället – sju raka segrar, och sedan nye amerikanen Shane Edwards kom in i truppen har man fått ytterligare en dimension i sitt spel. Borås är mitt uppe i Europa-spel och det kan störa lite. Sundsvall favoriter, men det är inte med mycket. Inga skador rapporterade från Borås. I Sundsvall saknas troligen islänningen Ragnar Nathanaelsson.
Basketsverige.ses tips: 86-85

DAGENS SPEL:
300 kr: LF Basket +5.5 till 1.85 @ Betsson/Nordicbet

Kassa: 1 382 kr
Varav levande: 300 kr
Startkassa: 2 000 kr (7/11)

Dela inlägget