Shane Edwards blev nyligen den sista spelaren som fick lämna Cleveland Cavaliers trupp.

Från NBA till Sundsvall Dragons: “Det borde inte gå”

Sundsvall Dragons senaste nyförvärv amerikanen Shane Edwards är en av det mest meriterade i klubben – genom alla år.

– Shane är den typ av spelare som vi letat efter att Miklos (Szabo) gick sönder. Det är en otroligt atletisk spelare som kan ge oss både tyngd, Det ger oss också en dimension att gå stort eller smått på ett annat sätt än tidigare då Shane kan spela på, säger tränaren Tommie Hansson i ett pressmeddelande.

Den 27–årige forwarden blev nyligen den siste spelaren som fick lämna NBA-klubben Cleveland Cavaliers.
– Vi är oerhört stolta över att kunna presentera Shane för vår publik och sponsorer. Det borde inte gå med tanke på Basketligans budget, men med lite tur och vårt globala nätverk gick det att lösa. Tror även att Shanes rutin blir viktig för vårt unga lag och en förebild för alla våra ungdomare, säger klubbdirektören Anders Jansson.

Shane Edwards väntas ansluta till Dragons trupp senare under veckan. Han har tidigare haft ett par korttidskontrakt i både Denver och Cleveland samt medverkat på NBA Summer League. Edwards har även spelat i Australien och Italien.

Dela inlägget