“Åh, det här är en ny Ray Rice-incident, toppen”

Förra veckan dömdes Jeffery Taylor till 18 månaders skyddstillsyn efter att ha misshandlat sin flickvän. Nu har polisrapporten “läckt” ut.

Det är Sportbladet som har fått ta del av den rapport som polisen gjort från händelsen i Michigan den 25 september, dagen då Taylor greps på ett hotell för misshandel av sin flickvän och skadegörelse. Enligt tidningen ska den 25-årige NBA-stjärnan varit kraftigt berusad när polisen grep honom, och han ska bland annat ha sagt “Åh, det här är en ny Ray Rice-incident, toppen, det här kommer att bli precis som Ray Rice”.

NFL-laget Baltimore Ravens stjärna Ray Rice stängdes av i september efter att en film där han misshandlar sin hustru läckt ut. Något som blev en stor snackis i USA och drog igång en debatt om våld i hemmet och kvinnosyn bland elitidrottsmän.

Basketsverige.se har varit i kontakt med Taylors familj och hans pappa vill hälsa att det i media inte framkommit “rätt” uppgifter om vad som faktiskt skett. Bland annat ska skadorna som Jeffery orsakade på hotellväggen inte komma från någon knuff av flickvännen, utan det var Jeffery själv som slog sönder väggen med handen. Knuffen ska ha varit i hotellets korridor.

Dela inlägget