Agnes Nordström, Sverige.

Lagkaptenen stannar i Udominate

Under den sena måndagskvällen kom beskedet. Udominate Baskets lagkapten Agnes Nordström har bestämt sig för en fortsättning i den hårdsatsande klubben.

Agnes Nordström kom till Västerbotten och Udominate ifjol från moderklubben Sallén Basket, och gjorde en mycket bra säsong där hon var en av lagets jämnaste spelare såväl i Basketligan dam som den baltiska ligan.
– Vi är glada att Agnes väljer att stanna. Det visar att vi är en klubb som man vill spela med och dessutom ha möjligheten att spela om de ädlaste medaljerna, säger den assisterande tränaren Bo Ågren-Malm i ett pressmeddelande.

Kontraktet mellan parterna är skrivet på ett år och innebär att Udominate nu har åtta spelare klara inför hösten och vintern.
– Det känns bra, jag har väl varit inställd på spel även om det skulle ha blivit spel i baltiska ligan, nu kan jag säga att det ska bli jätteroligt att få vara med i EuroCup igen, säger stjärnan till VK:s basketblogg.

Dela inlägget