Raven Barber under sin tid i Halifax Rainmen.

Atletisk och spektakulär spelare klar för mästarna

Det har börjat röra på sig rejält i Södertälje Kings. För några dagar sedan skrev klubben kontrakt med danske landslagsspelaren Darko Jukic. Och nu har man signerat amerikanen Raven Barber.

23-årige Barber spelade college på Mt. St.Mary’s. Därefter gick han som nummer tre i den kanadensiska draften, säsongen 2013. Enligt sportchefen Robert Andersson påminner Barber en hel del om den före detta spelaren Kenneth Simms.
– Han är lite större än Simms, men är av den typen. Han är en stor, atletisk och spektakulär spelare. Vi har tittat noggrant och han har en bra personlighet. Det ska bli spännande att se, säger Andersson till Länstidningen.

Amerikanen mäter 206 centimeter och väger 107 kilo. Han kan spela både som power forward och center.

Dela inlägget