Succéspelaren återvänder till Sverige

Förra säsongens succéspelare Tina Trebec återvänder till Luleå och Northland Basket. Slovenskan har idag skrivit på ett tvåårskontrakt och ansluter till laget i början av november.

– Ni som hade förmånen att se Tina spela förra året förstår precis varför detta är en av de spelare vi väldigt gärna ville se i Northland igen. Tina blev bättre och bättre ju längre säsongen pågick och var innan sin skada i den första finalen helt magisk, säger tränaren Jens Tillman i ett pressmeddelande.

Anledningen till att 24-åringen kommer till Sverige först i november är att hon nyligen påbörjat rehabiliteringen av sitt skadade knä. Det var i första finalmatchen mot Norrköping som slovenskan skadade sig och sedan inte kunde spela mer.
– Jag väljer att komma tillbaka till Northland på grund av flera orsaker, framförallt för att klubben, staden och laget välkomnade mig så bra när jag kom mitt i säsongen. Northland och coach Tillman har hela tiden trott på mig och det ska bli jättekul att representera klubben under två år till, både i Sverige och i Europa. Luleå är en fantastisk basketstad och jag längtar verkligen att få spela för vår fantastiska publik igen, säger Trebec.

Dela inlägget