Hustrun vill behålla LA Clippers

Förra veckan stängdes Los Angeles Clippers ägare Donald Sterling av på livstid från den amerikanska basketligan för att ha fällt rasistiska kommentarer. Ledningen i NBA försöker tvinga Sterling att sälja laget som familjen ägt sedan början av 1980-talet. 

Nu hävdar Sterlings hustru Rochelle, som delar ägarskapet, att hon har rätt att driva laget vidare och att sanktionerna mot hennes make inte gäller henne. “Shelly” har funnits på plats i Staples Center under flera slutspelsmatcher, och ska även ha fått tränaren Doc Rivers välsignelse. 

***
Trots den turbulenta tiden har LA Clippers avancerat till kvartsfinal i NBA-slutspelet. Där möter man Oklahoma City Thunder och efter att Oklahoma vunnit natten till torsdag med 112-101 står det 1-1 i matcher. Även i kvartsfinalserien mellan Indiana Pacers och Washington Wizards står det 1-1.

Dela inlägget